Дознајте дали некој ве избришал од листата на пријатели на Фејсбук

Loading...

На оваа социјална мрежа доколку не ја следите листата на пријатели секојдневно нема да дознате дали некој ве избришал од пријатели. Но, сепак постои начин, станува збор за скрипта која може да ја употребуваат корисниците на  Firefox, Google Chrome, Opera и Safari. Таа ќе ви испраќа известувања доколку некој ве избрише од листата на пријатели, дури испраќа и известувања доколку некој од вашите пријатели го деактивирал својот Фејсбук профилот.На оваа социјална мрежа доколку не ја следите листата на пријатели секојдневно нема да дознате дали некој ве избришал

loading...