Доказ: ВМРО-ДПМНЕ СО СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ, ЧЛЕНСТВОТО НЕ СЕ АЖУРИРА НЕ ГО САКААТ ХРИСТИЈАН ЗА ЛИДЕР

Loading...

Насилното ажурирање на членството во Чаир помина катастрофално, членовите на ВМРО ДПМНЕ не сакаат да ги бројат како членови на неспособниот Христијан Мицковски…
Будалана бара по 500 денари за електронски картички партиска книшка и ќе имале попуст по продавници и во ЈСП нели секретарот Јанушев беше директор едно време па сеа шуш буш, абе ова е партија бе не бизнис заедница фирма.
На сликите се бројат по неколку десетини луѓе максимум. Еднашка најмоќната партија сега веќе нема ни 10 проценти одзив за ажурирање. Никој не доаѓа, па затоа е преземена мисија на спасување колку што се може. Директно оди Мицковски, оти се прави лидерска приказна која што ПР тимот со месеци безуспешно се обидува да ја пласира на членовите.
И една работа е нејасна, оти се палат бакљи кога доаѓа во штаб Мицковски? Треба да се постигне ефект на навивичка група?
Извор: Доказ

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...