ДОКАЗ: Дали директорката на паланечката гимназија со пари на школото си части фамилија по кафани?

Дали директорката на паланечката гимназија со пари на школото си части фамилија по кафани праша ДОКАЗ?
А Габи? Во Воденица и Мечкова куќа во двете кафани си со фамилијата… Приложени се од две кафани фактури, а од објавените фотографии може да се види дека прозваната на истите е со семејството… 
Извор: ДОКАЗ

Loading...