ДОКАЗ: Данче Сотироска, идела кај Грујо

Loading...

Текстот е делумно преземен. Најдолу може да го најдете линкот.
Данче Сотироска работела у Влада сега работела у град Скопје ми викаат вмровци алоо остави ја онаа Ирена Попова, ова прле е кај Грујо инаку е верна на Мицика и на Оливер Андонов и е курирка е од Мицика… Одела често за Будимпешта носела понуди за Грујо а може и нешто друго давала кој да знае…
Целиот текст тука: ДАНЧЕ СОТИРОВСКА

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...