ДОКАЗ: Ирена Попова е швалерката на Грујо во Будимпешта

Преземено од ДОКАЗ:
За оваа мивка која се разведе поради секс сканадалите со Груевски од сопругот беше директорка на школо  сега е советничка во град Скопје професорка по физичка култура спортистка де… Eве што ја прашавме Попова пред неколку месеци знаевме дека е во врска со Груевски..после тоа не изблокира срцката на социјалните мрежи…
Целиот текст ТУКА

Loading...