ДОКАЗ: Силјановска – Кога се сретнав со сопругот бев во врска со друг

Loading...

Гога била у врска со Денко Малески пред тоа и после тоа а??? На Правен факултет швалер и швалерка си биле цел факс ги озборувал..Таа вели: Со сопругот се запознав кога бев во врска со друг маж.
Ѕирнете во приватноста на Силјановска:

Целиот текст ТУКА

loading...