Доколку сте сингл, ова се речениците кои мора да престанете да ги изговарате

Loading...

Понекогаш е подобро да се биде сам, отколку во лошо друштво. Во секој случај, човекот е социјално суштество и секој еден од нас, длабоко во себе, сака да го помине својот живот со сродната душа. Доколку не сакате да останете сами, тогаш престанете да ги изговарате овие 16 работи.
Ќе умрам сама!
Кога конечно ќе ја пронајдам сродната душа?
На цел свет нема дечко за мене!
Доста ми е од запознавања!
Ако бидам повикана на уште една свадба, ќе убијам некого!
Подобро ми е сама!
Сите добри момци се или зафатени или хомосексуалци!
Се предавам! Ќе бидам луда старица која ќе живее со многу мачки!
Не и велете на жената која ја познавате дека го „уловила“ последниот фраер кој нешто вреди!
Момците се глупави!
Излегувањето со некој е само губење време, ионака нема да произлезе ништо позитивно за мене!
Немам среќа во љубовта!
Момците не ме сакаат бидејќи сум (изберете) : глупава, дебела, недуховита, превисока…
Ќе бидам посреќна доколку сум во врска!
Се би било полесно доколку имав партнер!
Додека ние разглобуваме, мојот биолошки саат одбројува.Понекогаш е подобро да се биде сам, отколку во лошо друштво. Во секој случај, човекот е социјално суштество и секој ед

loading...