Докторите и рекле дека нема никогаш да има деца, а таа родила десет !

Loading...

Катрина Јанг била во шок откако докторите и соопштиле дека никогаш нема да има деца.
Таа е во брак со Роберт Јанг, нивната најголема желба била да основаат семејство со многу деца.
Но, докторите и соопштиле дека има сериозна форма на полицистични јајници и дека нема да може да има деца. По две години таа забременила и родила здраво машко дете.
Сега се 17 години во брак и имаат 10 деца. Но, тие изјавуваат дека тука нема да застанат и сакаат уште деца.
 

 
Извор:kurir.mkКатрина Јанг била во шок откако докторите и соопштиле дека никогаш нема да има деца.

loading...