Докторите не можеле да веруваат: Еден од нив вели дека никогаш ништо слично не доживеал во 20-годишната лекарска кариера!

Loading...

Три сестри од Лејтон (Ута САД) се породиле во јули месец, сите три родиле машки деца, а две принови дошле на свет во иста болница, во рок од саат време. Од овој случај биле изненадени и во Десткиот центар во Ута, каде наталитетот, инаку е најголем во САД.Три сестри од Лејтон (Ута САД)се породиле во јули месец, сите три родиле машки деца, а две принови дошле на свет во иста болница, во рок од саат време. Од овој случај биле изненадени и во Десткиот центар во Ута, каде наталитетот, инаку е најголем во САД.
Др.Дарен Хоусел, кој ги породил двете сестри во рок од саат време, вели дека никогаш ништо слично не доживеал во 20- годишната лекарска пракса.
„Им помогнав на повеќе од 5.000 деца да дојдат на свет, но никогаш во ист ден не сум имал сестри во породилното“, рекол докторот, низ смеа потсетувајќи се како нивната мајка трчала од едната до другата соба да ги види своите ќерки и внуци.
Сестрите раскаале дека немале никаков план да забременат во исто време.
Миси Стоукс (24) прва дознала дека е бремена. Кога и го кажала тоа на помладата сестра Кортни Хофман (21) и таа побарала тест за бременост. Бил позитивен.

Сестрите потоа ја известиле и најстарата сестра Кристал Турнер (25). Мислеле дека таа ќе биде тажна, бидејќи е најстара, а се уште нема дете. Но, ги чекало изненадување.
„А, не не сум тажна. И јас сум бремена, рекла Кристал.
Стоукс го родила своето дете во Бостон на 3 јули. Хофман го родила синот на 27 јули во болница во Јута, а само час подоцна, кај истиот доктор, син родила и Турнер.
Сите три бебиња прв пат заеднички се фотографирале три дена подоцна.
 
 Три сестри од Лејтон (Ута САД)се породиле во јули месец, сите три родиле машки деца, а две принови дошле на свет во иста болница, во рок од саат вр

loading...
Loading...