Доктори и сестри играат после борба цел ден со Корона вирусот

Loading...

Доктори и сестри играат после борба цел ден со Корона вирусот. Се чини дека имаат зошто да се радуваат. Бројките и во Иран се стабилизираат полека. 

Се чини дека човечкиот оптимизам нема крај. Погледнете го видеото и уверете се сами.

Doctors and Nurses dance to mock the corona virus!!

Doctors and Nurses dance to mock the corona virus!!With more and more corona patients cured and less deaths these doctors seem to considerate problem under control

Gepostet von Puls24.mk am Donnerstag, 27. Februar 2020

ПОВЕЌЕ ЗА ВИРУСИТЕ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА!!!

Се за КОРОНА ВИРУСОТ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

За ВАКЦИНИТЕ на пулс24 ПОВЕЌЕ ТЕКСТОВИ ТУКА!!!

ИНФОГРАФИК ЗА ШИРЕЊЕТО НА КОРОНА ТУКА!!!

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...