Документ потпишан од Љубчо Георгиевски кој покажува дека не бил против 16 кракото сонце

Loading...

Како што може да се види од овој документ на ВМРО-ДПМНЕ потпишан од Љубчо Георгиевски тој бил тогаш во 1995 година против промената на државното знаме. Но, како што може сега да се забележи од неговото однесување ги сменил неговите ставови. На што се должи тоа одговорете си сами.Тој ја нарекол НЕУСТАВНА промената на името… За жал од тогаш не проговорил на тема. Дури во последно време зборува на сосема поинакви теми, како што е поделба на Македонија, размена на територии и слично. Во меѓувреме со остатоците од неговата партија е во коалција со Заев. 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...