Домот на Рада Манојловиќ сега е вила, а некогаш беше пропадната колиба- еве од каде потекнува познатата пејачка

Loading...

Ниту пејачката Рада Манојловиќ не ја заобиколи оваа корона криза која ги погоди најмногу пејачите од целиот свет.
Времето додека паузира од музички ангажмани Рада се одлучи да го помине во родниот дом на село каде се уште живеат нејзиниот татко, неговата жена и сестрата на пејачката.

Рада неодамна домот го има целосно реновирано, а таа на својот татко му купила и две ниви бидејќи сака да започне да се занимава со органско производство на храна.

loading...