Доцна синоќа полицајци: Биле нападнати од дрвокрадци

Loading...

Двајца полицајци од СВР Велес се потешко повредени вечерва кај велешкото село Степанци, откако биле нападнати од дрвокрадци.
Како што дознаваат тие, еден од полицајците има отворена повреда на главата, од челото кон тилот, а другиот има затворена повреда на стомак.
Повредените полицајци веднаш се пренесени во велешката болница.

loading...