До Нова Година тело од соништата: Се што треба е да бидете храбри и да го прифатите Планк предизвикот

Loading...

Веројатно имате слушнато за фамозниот Планк, вежба која ги затегнува сите мускули.
Со оваа вежба се засилуваат рамениците, се исправува половината и се намалува тежината. Бидете храбри и прифатете го предизвикот.
Ако сте спремни за предизвик, вежбањето трае 28 дена. За месец дена се добива тело од соништата, се паузира секои пет дена.
Еве како изгледа вежбата:
Од 1 до 3 ден по 20 секунди треба да поминете во вежбата.
4 ден: 30 сек
5 ден: 40 секунди
6 ден одмарате
Од 7 и 8 ден по 45 секунди
Од 9 до 11 ден по 60 секунди
12 ден: 90 секунди
Од 14 до 16 ден по 90 сек
Од 16 до 18 ден по 150 сек
Од 2о до 23 по 150 сек
24 ден: 180 секунди
26 и 27 ден по 240 секунди
На 28 ден се додека можеш да издржиж (дур не паднеш).
На ова можете да додадете и други вежби, но ако го практикувате само овој модел придржувајте се на планот погоде.

 

loading...
Loading...