Драгана Мирковиќ почна да зборува за Синан, па се расплака!

Loading...

Драгана Мирковиќ многу ја потресе смртта на колегата Синан Сакиќ!
Фолк легендата Синан Сакиќ погребан е денеска во родната Лозница. Семејствотто, пријателите и колегите го испратија Синан на вечното почивалиште.

Драгана Мирковиќ се обиде да зборува за покојниот колега, но се скрши пред камерите и почна да плаче.
-Бескрајно сум тажна. За легенарната петорка веќе ништо не е исто – рекла Драгана низ солзи.

loading...