Драматично скокна бројката на заразени од КОРОНА ВИРУСОТ во Македонија (графикон)

Драматично скокна бројката на заразени од КОРОНА ВИРУСОТ во Македонија (графикон) Како што може да се види последните 24 часа бројката се зголеми за скоро 50 проценти. И изнесува 70. … Продолжи со читање Драматично скокна бројката на заразени од КОРОНА ВИРУСОТ во Македонија (графикон)