ДРАМА ВО БЕЛГРАД: Изгореа два сплава на реката Сава

Loading...

Голем пожар проголта два големи објекти сплавови лоцирани на реката Сава во Белград.
Пожарот избувнал на сплавот ,,Цунами“ кој служел за организирање прослави, а целосно е изгорен уште еден сплав до него, a два други се оштетени, пишуваат српските медиуми.
Според Блиц на сплавовите немало никој, а пожарот најверојатно е подметнат.

loading...