Драстичен скок во Србија, за 24 часа новозаразени 326 лица

Loading...

Во исминатите 24 часа во Србија тестирани се 7.242 лица , од кои 326 се позитивни на коронавирусот.

Починати се 2 лица како последица на коронавирусот.

На респиратор моментално се наоѓаат 25 пациенти.

loading...