ДРЖЕТЕ ГО ШАТОРОТ ЌЕ ПОЛЕТА: Хит видео од Србија, од силниот ветер летаа и чинии

Loading...

Невреме со силен ветер вчера попладнеја зафати западна Србија.
Поради невремето пропадна прослава на која поканети биле 500 гости, а во моментот на ударот на силниот ветер присутни биле околу 100.
На видеото објавено на социјалните мрежи присутните со раце го држат шаторот за да не летне. За силината на ветерот говори сведочи и напорот кој поголем број мажи го вложиле за да го задржат шаторот да не одлета.
Одлетале декорациите на столчињата и по некоја чинија. Не е познато дали прославата продолжила.

loading...
Loading...