Другарите на Врањеш ја нервираат Карлеуша (фото)

Loading...

Тие си направиле маички, си додале слоган и со нив шират фотографии по соцојалните мрежи. Се чини дека аферата нема да стивне сеуште. 
Морате да признаете дека момците се инвентивни. Но, не знаеме како и е на Карлеуша кога го гледа тоа…Бидејќи аферата поприма континентални димензии и има секојдневно нови информации, се за КАРЛЕУША ПРОЧИТАЈТЕ СЕГА И ТУКА

loading...