Дурловски: Вечна ќе бидеш Македонијо затоа што кај што тонеш ти извираш (ВИДЕО)

Loading...

Кога се би било нормално ќе си ја честитавме независноста на нашата татковина, сигурен сум дека еден ден повторно ќе ја славиме. Ова го напиша на својот Фејсбук профил Игор Дурловски за 8 Септември.
– Вечна ќе бидеш Македонијо затоа што кај што тонеш ти извираш, напиша тој и сподели песна со Андријана Јаневска за празникот.

loading...