Дурловски: Во сапуницата “Рекет“ ме возбудува што “Ла Верита“ не не нарекува Северна

Loading...

Италијанскиот весник го користи вистинското име на мојата татковина, напиша оперскиот пејач Игор Дурловски за случајот “Рекет“ и објавените снимки.
– Во целава саупница најмногу ме возбудува фактот што италијанскиот весник го користи вистинското име на мојата татковина, објави Дурловски на својот Фејсбук профил.

 

loading...