Дурловски со солзи: За сите кои бевте крај мене и за блиските што станаа далечни

Loading...

Оперскиот пејач Игор Дурловски е единствениот кој доби ослободителна пресуда во случајот „27 април“, по што со видео се огласи на Фејсбук.
– Кога слободата е ропство а среќата тага!
Мелем на душа сте ми, сите #вие што со мисла, збор, присуство бевте со мене во најтешкото.
Благодарам на дел од блиските што станаа далечни.
#Длаборез е проект кој со солзи ја гали татковината, а од срце ви го поклонувам.

 

 

loading...