Д-р Даниловски: Вирусот се одржува во воздухот дури 3 часа, се шири и аерогено

Поранешниот министер за здравство и еден од признатите епидемиолози во земјава проф. д-р Драган Даниловски на својот фејсбук објави ново „важно“ сознание за ширењето на кронавирусот. Вирусот се одржува во … Продолжи со читање Д-р Даниловски: Вирусот се одржува во воздухот дури 3 часа, се шири и аерогено