Ева Соколовска се закити со златен медал на натпреварот во Германија

Loading...

Ова македонско девојче неколку години по ред реди големи успеси во Германија. Досега имала 14 натпревари на републичко ниво и на сите тие натпревари го освојувала првото место.
Ева Соколовска (9) освои златен медал на натпреварот по ритмичка гимнастика кој беше одржан во германскиот град Боркен.

loading...