Еве зошто Златан Ибрахимовиќ престојува во Штип

Loading...

Како што претходно информираше порталот Поглед.мк, Златан Ибрахимовиќ е во Македонија и тоа во градот Штип.Причината поради која тој е овде ја открива порталот Екипа.мк:
Тој е дојден на лов, и треба да остане и во наредните неколку денови, а дел од најсреќните штипјани имаа и можност да се фотографираат за спомен со легендарниот напаѓач.

Швеѓанецот е најновата фудбалска ѕвезда која доаѓа во Македонија на лов, откако претходно беа и Единсон Кавани, Диего Милито…
 Причината поради која тој е овде ја открива порталот Екипа.мк:
Тој е дојден на лов, и треба да остане и во наредните неколку денови, а дел

loading...