Еве зошто момците ги напуштаат своите девојки

Loading...

Прекинавте затоа што момчето реши да ве напушти. Сепак, вам се уште не ви е јасно зошто дојде до тоа … За среќа, статистиката има одговори.
Девојките, откако ќе ги напуштат момците, често го поставуваат прашањето “зошто”. Многу момци едноставно не сакаат да одговорат на ова прашање, со цел да не ја повредат  поранешната девојка, додека другите едноставно се плашат од нивната реакција “. Затоа, заклучокот е дека ретки се оние момци кои ќе ги изговорат вистинските причини поради кои ја напуштиле нивната девојка.
За среќа, постојат студии кои можат да ви дадат приближен одговор на ова вечно прашање. Последното истражување е направено во соработка со 500 момци, кои ги навеле своите причини поради кои ги напуштиле девојките. Еве кои се најчестите:
Не сум подготвен за врска – 15 проценти
Лоша хигиена – 10 проценти
Не се чувствував како приоритет – 10 проценти
Премногу се расправаме – 10 проценти
Ниско либидо – 10 проценти
Премногу доцни – 9 проценти
Постои друга девојка – 9 проценти
Лошо бакнување – 8 проценти
Не гледам иднина со неа – 8 проценти
Премногу е влакнеста – 8 проценти
Некои причини за престанок на врската се целосно познати, може со сигурност да се каже  дека се и разумни. Меѓутоа, на девојките треба да ми биде мило тоа што нивното момче некои од овие причини никогаш нема да им ги каже во лице. И подобро му е да ги премолчи.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Прекинавте затоа што момчето реши да ве напушти. Сепак, вам се уште не ви е јасно зошто дојде до тоа … За среќ

loading...