Еве зошто Моника Белучи изгледа како бомба

Loading...

Навистина ми е досадно да слушам како жени кои на 40 години би сакале да изгледаат како на 20 години. Тоа е бизарно. Но, јас не сум против пластичната хирургија, можеби и јас ќе направам лифтинг во следните десет години – рече заносната Моника за списанието “Amuse”.
Таа има две ќерки со нејзиниот сопруг Винсент Касел. Кога не работи, посветена им е на нив-наместо да се оптеретува секогаш да изгледа беспрекорно.
– Кога сум дома, генерално немам шминка. Верувам дека моето семејство треба да биде центарот на светот. За актерите, тоа е тешко, бидејќи обично на се 'околу нив им се придава многу внимание.
Веќе е уморна, и од слушање дека постои само еден вид на женска фигура која е привлечна. Го цени фактот дека секоја жена е различна, и посакува и другите жени да го разберат тоа на вистински начин.
– Совршенство не постои, и ако имало, тоа ќе биде досадно. Виткото тело е привлечно, но кој може да тврди дека облините не можат да бидат убави на ист начин. И големите гради и големи раце можат да бидат секси, – рече таа, објаснувајќи дека најважна е самодовербата и да се чувствувате добро.Навистина ми е досадно да слушам како жени кои на 40 години би сакале да изгледаат како на 20 години. Тоа е бизарно. Н

loading...