Еве каде денес ќе нема струја

Loading...

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека за денес се планирани следните технички зафати во електро-системот во Град Скопје:
-во периодот од 04:00-06:00 часот корисниците од селата: Стајковци (општина Г.Баба), Арачиново (општина Арачиново), Марино, Кадино, Илинден, Бела Земја, област Белви. (Општина Илинден)
-во периодот од 10:00-12:45 часот корисниците не дел од с.Бојане (општина Сарај)
-во периодот од 04:00-06:00 часот корисниците од селата:Кондово, Рашче,Радуша, Дворце, Копаница, Бојане, с.горно и Долно Свиларе, хлоринаторна станица Рашче,ц пумпа с.Рашче, каптажа с.Ражче, с.Грачани (општина Сарај, дел од с.Кучково. (општина Ѓ.Петров)
-во периодот од 09:00-14:00 часот корисниците од ул.Речиште (покрај каналот). (опшптина К.Вода)

loading...