Еве како властите во Кина се справуваат со заразен од Корона (видео)

Loading...

Еве како властите во Кина се справуваат со заразен од Корона (видео)

Вооружени до заби, им приоѓаат на луѓето кои имаат зголемена телесна температура и симптоми на коронавирусот, а “пресметката“ со оние кои одбиваат да соработуваат со нив навистина е невообичаена за нашите простори…

Справување со заразен од КОРОНА во Кина

Справување со заразен од КОРОНА во Кина

Gepostet von Puls24.mk am Dienstag, 25. Februar 2020

ПОВЕЌЕ ЗА ВИРУСИТЕ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА!!!

Се за КОРОНА ВИРУСОТ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

За ВАКЦИНИТЕ на пулс24 ПОВЕЌЕ ТЕКСТОВИ ТУКА!!!

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...