Еве колку се заработува на Инстаграм

Loading...

Јутјубер Стефан Павловиќ Цале, преку Јутјуб платформата и Инстаграм, ги забавува своите обожаватели со кратки видеа во кои главна е Блаженка, лик на кој Цале се „трансформира“ со цел да сними клипови.
Тој се појави со неколку други Јутјубери за да го поддржи својот колега Андрија Jo и неговото учество на Беовизаија, и откри која песна му се допадна најмалку од другите кандидати.
“Дојдов под температура за да го поддржам Андреја. Ја слушнав песната и навистина ми се допаѓа. Не ми се допаѓа Неда Украден. Не ми се допаѓа нејзината песна за Беовизија”, изјави тој за “Ало”, а потоа откри колку можеше да заработи од. Инстаграм.


“Може многу убаво да се заработи. Колку правите и колку заработувате. Еден пост на Инстаграм може да заработи околу 300 евра и една објава е во вредност од 500 до 1000 евра”, откри тој во вторникот.
Цале исто така рече дека никогаш не наишол на непријатности со неговите видеа во живо со клиповите каде тој се маскира како жена, но дека редовно му се закануваат луѓе на Инстаграм.

loading...