ЕВЕ КОЛКУ ТРЕБА ДА ШЕТАТЕ ЗА ДА ОСЛАБНЕТЕ: Детален план за 4 недели секојдневно одење!

Ако сакате да изгубите тежина, треба да се движите. Најприродно и најдобро решение, кое не бара финансиски трошоци, ниту посебна организација. Ви носиме план за шетање за 4 недели, со кој ќе ослабете:
Овој план е особено погоден за почетници, но и други ќе имаат корист од него, особено ако го комбинираат со други видови на обука.
Недела I
Понеделник: 3 x 10 минути со лежерно темпо (малку побрзо отколку што обично одите)
Вторник: 30 минути со брзо темпо
Среда: 30 минути со споро темпо
Четврток: 30 минути со лежерно темпо
Петок: 30 минути со брзо темпо
Сабота: 2 x 30 минути со лежерно темпо
Недела: 60 ​​минути со брзо темпо
Недела II
Понеделник: 3 x 20 минути со лежерно темпо
Вторник: 30 минути со брзо темпо и 15 минути со лежерно темпо
Среда: 35 минути со лежерно темпо
Четврток: 35 минути со лежерно темпо
Петок: 30 минути со брзо темпо
Сабота : 2 x 40 минути со лежерно темпо
Недела: 75 минути со брзо темпо
Недела III
Понеделник: 4 x 15 минути со лежерно темпо
Вторник: 30 минути со брзо темпо и 30 минути со лесно темпо
Среда: 40 минути со лежерно темпо
Четврток: 40 минути со лежерно темпо
Петок: 30 минути со брзо темпо
Сабота : 2 x 45 минути со лежерно темпо
Недела: 90 минути со брзо темпо
Недела IV
Понеделник: 4 x 20 минути со лежерно темпо
Вторник: 40 минути со брзо темпо и 30 минути со лежерно темпо
Среда: 2 x 30 минути со брзо темпо
Четврток: 2 x 30 минути со брзо темпо
Петок: 30 минути во брзо темпо
Сабота: 2 x 60 минути со лежерно темпо
Недела: 105 минути со брзо темпо

Пронајдете не на следниве мрежи: