Еве што прави Лепа Брена додека е во изолација

Loading...

Лепа Брена откри како го поминува своето време во оваа вонредна состојба, и на што најмногу му се посветува.
Пејачката започна да ја уредува целата своја куќа, но има уште едно нешто што најголемата регионалан фолк ѕвезда на сите времиња му максимално посветена:
„Ако ме прашате како го поминувам време во карантин, ќе ви кажам дека го минувам како што прават повеќето домаќинки низ целиот свет. Јас се занимавам со себеси, семејството и домаќинство.
Ги средив сите плакари и планирам да ги исчистам сите делови од куќата и дворот.


Притоа, не ја заборавив физичката активност, иако и при чистењето и тоа како ја има, како и создавање добра атмосфера“, рече Лепа Брена, додавајќи:


„Многу е важно што му се вратив на готвењето, каде што готвам најмногу традиционални домашни јадења“ – раскажува брена, при тоа споделувајќи ги спомените од времето кога растела, собрани во едно мини видео.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

loading...