Еволуција на Бетмен логото

Loading...

Погледнете како се менуваше Бетмен логото од 1948 па се до 2012 година. Можеби оваа година не очекува ново Бетмен лого. На повеќето фанови им се допаѓаат моделите на лого пред 1990 година. Кое лого најмногу ви се допаѓа на вас ?

 
 Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Погледнете како се менуваше Бетмен логото од 1948 па се до 2012 година. Можеби оваа година не очекува ново Бетмен лого

loading...