Европа воодушевена од гласот на Тамара: По првата проба, Македонија влегува меѓу фаворитите

Loading...

После првата проба, скок од три места според обложувалниците за нашата овогодишна претставничка Тамара Тодевска со композицијата Proud.
Пратечки вокали се Александра Јанева, Васил Гарванлиев и Антониа Гиговска.
Првата полуфинална вечер е на 14-ти мај, втората на 16-ти и финалната на 18-ти мај.

loading...