ЕДВАЈ ДОДРЖА ДА НЕ СЕ СРУШИ ПРЕД КОВЧЕГОТ: Ана Бекута во солзи едвај земаше воздух на погребот на својата љубов

Loading...

Пејачката Ана Бекута денеска го погреба својот емоционален партнер со кого живееше речиси една деценија.


Во моментите кога се спушташе ковчегот на Милутин Мркоњиќ пејачката не можеше да ги задржи солзите.
До неа цело време стоеја синот Игор со внуците кои го прифатија како свој дедо партнерот на нивната баба.


Инаку тој почина на 27 ноември на 80 годишна возраст, беше истакнат политичар и претседател на Социјалистичката партија на Србија (СПС).

loading...
Loading...