Една евтина состојка која ја имате дома ќе ве спаси од бигор и бактерии

Ако сакате да се ослободите од бигорот дома, особено на плочките и кадата, тоа што ви треба е оцет.

Намирницата од евтина, убива 82 посто од бактериите, а го вади и бигорот.
Ставете оцет во прскалка, прснете поголема количина на местото со бигор, па оставете да делува.

Најубаво е да го направите ова со отворен прозорец. Мирисот ќе го снема за неколку часа, кога ќе го снема и дејството на оцетот.
Ако ви смета мирисот додадете во оцетот и неколку капки етерично масло.

Пронајдете не на следниве мрежи: