Една од најпознатите хрватски плажи е необично празна

Loading...

Клубовите на Зрче не се отворени и никој не знае што ќе се случува ова лето со нив. Празната плажа и затворените танцувачки подиуми делуваат необично, особено бидејќи температурата на воздухот и морето расте.

 

loading...