Едноделни костими за капење

Loading...

Едноделните костими за капење годинава се враќаат на голема врата. Секако, главна причина за тоа се водечките топ модели.
Инстаграм профилите на славните тренд-сетерки се полни со слики од нив токму во едноделни костими.
Костимите со асиметрични резови се посебно впечатливи. Костим со само една прерамка е ултимативен хит.

loading...