Едноставен и вкусен ручек!

Loading...

За да имаат полни и убави веѓи многумина ја пробуваат оваа 3Д техника на исцртување на веѓите каде мајстор за тетоважи ги тетовира веѓите со полутраен тинт.
Но, овој третман не е без ризик.
42-годишната Јами Ледбетер од Мизури, САД после овој третман имала 4 веѓи.
Таа отишла кај жена која тврдела дека има диплома за оваа техника, но после третманот останала шокирана кога видел дека има 4 веѓи.
Погледнете:

loading...