Едноставни вежби за нозе за почетници

Loading...

Во новото видео, Памела Рајф ќе ви покаже одлични вежби за нозе.
Вежбите се лесни, со намален интензитет и со паузи, така што се одлични доколку сте почетник. Може да ги практикувате во домашни услови.
Во вашата дневна рутина на вежбање внесете ги овие 10-минутни вежби за да добиете цврсти и затегнати нозе.

loading...