Едноставно и брзо: Смути со цреши, банана и аронија

Loading...
Смути со цреши, банана и аронија
Едноставно и брзо, како и секое смути.
Состојки:
1 чаша цреши
1 банана
10 зрна аронија
Сите состојки се блендираат заедно, по желба се додава вода.
На здравје!


loading...