Ексклузивно на “Доказ“ извештајот бр 5 од параполицијата на Мицковски

Loading...
НАЈАВА УТРЕ НАУТРО КОМПЛЕТНИОТ ИЗВЕШТАЈ

ДОКАЗМ ПРОДОЛЖУВА СО ОБЈАВИ НА ПАРАПОЛИЦИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ВО вмро дпмне  ОВОЈПАТ Е ИЗВЕШТАЈ ПОД БРОЈ 5 СЕ РАЗБИРА НЕ Е ЦЕЛОСЕН туку само одбран дел и повторно ја повикуваме МВР ДА ОТВОРИ ИСТРАГА ЗАЕДНО СО ОЈО овој систем на следење и дбк разузнавачки извештаи наводно бил смислен од поранешниот директор на ДБ и на поранешниот претседател Груевски, а Мицковски го наследил.
После нашиот прв извештај дошло до физичка пресметка во ВМРО ДПМНЕ и нападнат и исфрлен од партијата е Оливер Андонов од извесен Нацев кој работи во МВР. Мицковски сумнјал дека Андонов ни доставил.
Утре наутро комплетниот извештај спомнати многу важни фаци, следени од лидерот Христијан Мицковски….

Фотографија на Maja Kondeva.

Сите текстови со документи за параполицијата на Мицковски ТУКА

loading...