Елтон Џон заедно со својот партнер станаа родители по втор пат

Loading...

Елија Џозеф Даниел Фирниш е роден во Лос Анџелес во петокот на 11 јануари од сурогат мајка, потврдил парот.
Тие веќе имаат две-годишно момче, Захариј, кој исто така беше роден преку сурогат мајка.
Двојката изјави дека се пресреќни и возбудени заради ова. Никогаш не помислиле дека еден ден ќе имаат два сина.Елија Џозеф Даниел Фирниш е роден во Лос Анџелес во петокот на 11 јануари

loading...
Loading...