Емигрант нуди 100 долари за кршење на табла на институција во Прилеп (фото)

Loading...

Емигрант нуди 100 долари за кршење на табла на институција во Прилеп (фото)
Според објавата која што ја поставил на Фејсбук нашиов емигрант бара некој „храбар“ кој што би ја искршил таблата и да му приложи доказ. По ова тој би му испратил 100 долари…


Ова е само дел од реакциите кои се појавуваат секојдневно на социјалните мрежи, особено за табли на институции кои се во градови каде што нема албанско малцинство.

Ние не поддржуваме вакви активности, само известуваме што најдовме на нет. И повикуваме на анализа на незадоволството на мозинскиот народ, кој како што може да се види изразува сериозно незадоволство од начинот како е третиран во сопствената држава.

На ова се имаат надоврзано уште луѓе кои исто така нудат награда. Прочитајте и уверете се сами.

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...