Емина направи нешто што секоја жена го прави по развод!

Loading...

Популарната пејачка Емина Јаховиќ го сподели со своите фанови на социјалните мрежи својот нов изглед.
Имено, пејачката помина во „друг табор“ и почна да игра за русокоси. Со посветла коса и црвената кошула, Емина плени воздишки.Несомнено е дека Емина изгледа поубаво и позадоволно после разводот. Најголем дел од разведените жени, по крајот на бракот се одлучуваат и за некаква промена во нивниот изглед. Најчесто прават промена со косата.

Friday is red? #fridaymood

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

loading...