Емотивно видео: Старец побара од полицаецот да му купи леб

Loading...

Агенцијата Анадолу постираше видео на кое еден стар дедо кој поради коронавирусот не може да излегува и да оди до продавница, замоли полицаец да му купи леб.
Емотивни моменти предизвика случка во Турција кога стар дедо побара од општинската полиција да му купи погача, пишува на видеото.

loading...