Ештон Качер за неговите женски фанови удира без око да му трепне!

Loading...

Ештон Качер бил гостин на кантри фестивалот “Stagecoach” во Калифорнија, а кога една обожавателка дошла до ВИП ложата, тој застанал, со цел да се поздрави со неа.
Сепак, обезбедувањето застанало помеѓу нив двајца, што на темпераментниот актер воопшто не му се допаднало, па неколку пати го удрил во неговото меѓуножје, пишува “TMZ”.
По инцидентот, кој никој официјален не го искоментира, Ештон видливо вознемирен го напуштил фестивалот.Ештон Качер бил гостин на кантри фестивалот “Stagecoach” во Калифорнија, а кога една обожавателка дошла до ВИП ложата,

loading...