Жежок поздрав за добра ноќ: Катарина Ивановска позира само со црни гаќички на себе

Loading...

Топ моделот Катарина Ивановска како мерка за безбедност за себе и своето семејство поради пандемијата од коронавирусот, живее во викендицата во Маврово.
Кога пак е во прашње нејзината кариера, иако експресно се врати во форма откако стана мајка по вторпат, поради ситуацијата и работата е во мирување.
Сепак, одржувањето на телото е нејзиниот приоритет, па затоа секојдневно е активна трчајќи покрај Мавровско езеро.


А таму е вистинската убавина, да и позавидиш од фотографиите кои ги објавува и убавината која ја ужива.
За добра ноќ пак, убавата Катарина прати жежок поздрав од ретро фотографија на која е гола, а на себа има само црни гаќички од тантела.


Издание во кое изгледа бомбастично!
Се на се’ профилот на Катарина е празник за очи, дело на мајката природа, во ваква или онаква форма.

loading...