Жената со најмногу пластични операции

Loading...

Синди Џексон (57) имала најмногу операција на градите и лицето. Сакајки да го задржи нејзиниот младешки изглед, поранешната пејачка не се плашела како и многумина, па дури 52 пати била под нож од 1987 година. За убавината потрошила околу 71.000 €.Синди Џексон (57) имала најмногу операција на градите и лицето. Сакајки да го задржи нејзиниот младешки изглед,

loading...